Fender Advocaten is een no-nonsense advocatenkantoor in Eindhoven, gespecialiseerd in het ondernemingsrecht. Door specialisatie kan Fender Advocaten hoogwaardig advies geven, gevarieerde klanten bedienen en haar expertise continue verder uitbouwen.

over-fende-laster-grootDe advocaten van Fender Advocaten hebben samen meer dan 40 jaar ervaring in de advocatuur. Binnen het ondernemingsrecht hebben zij ieder hun eigen specialismen. Fender Advocaten wordt betrokken bij complexe en aansprekende procedures en transacties. Klanten zijn onder andere ondernemers, stakeholders, bankinstellingen, verzekeraars, handels- en productiebedrijven, multinationals en andere advocatenkantoren.

Fender Advocaten omarmt ICT in haar bedrijfsvoering. Wij zetten technologie in om onze bereikbaarheid, transparantie en efficiëntie te maximaliseren. De praktijkvoering is dan ook volledig gedigitaliseerd. Hierdoor kunnen wij zeer concurrerende tarieven hanteren. Op individuele basis kunnen met u ook fixed fee afspraken worden gemaakt of detacheringstarieven worden besproken. Neem vrijblijvend contact op voor een kennismaking.